Empresa

carpinalumventanas Descobreix els valors de Alcay , una empresa amb 25 anys d’experiència.

Alcay és una empresa especialitzada en la fabricació i instal·lació de finestres, tancaments i cristales.Trabajamos principalment per recomanació directa de clients satisfets. La nostra experiència i la nostra àmplia gamma de productes ens permet proporcionar la solució idònia per a cada cas , des d’una finestra fins a una instal·lació industrial.

Hem decidit proveir-nos amb els millors sistemes d’alumini, Reynaers amb els sistemes de fusteria més avançats a nivell mundial i Aluminis Barcelona com a proveïdor local amb una gran implantació a tot Catalunya i un ventall de sistemes de fusteria que ens permet oferir la millor relació qualitat- preu.

Avantatges

  • En Alcay t’oferim una extensa gamma de productes adaptats a les teves necessitats.
  • Amb Alcay podràs construir la teva nova casa o renovar el teu actual habitatge . Canviar les finestres t’ajudarà a donar-li un nou estil , a més podràs convertir-la en un espai més sostenible i ecoeficient.
  • Amb les possibilitats constructives o de rehabilitació que t’ofereix Alcay , acondicionarás la teva llar i evitaràs que la calor que generes o el fred de l’aire condicionat s’escapin per les finestres .Ganarás en confort i estalviaràs en la factura d’energia.
  • I tot això amb dissenys exclusius o sistemes econòmics , el que més t’interessi.
  • En Alcay ens ajustem a les teves necessitats . Els nostres tècnics t’assessoraran sobre les opcions que millor s’adaptin a les teves necessitats.